Blake Livelyn kaula-aukko pysäyttää katseet

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Näyttelijät Ryan Reynolds ja Blake Lively rakastuivat toisiinsa The Green Lantern -elokuvan kuvauksissa reilu vuosi sitten. Pariskunta on pitänyt yksityiselämänsä piilossa julkisuuden valokeilasta, mutta lopulta myös heidän hääseremoniansa tuli julki.

25-vuotias kaunotar nähdään pian Suomenkin valkokankailla Raakalaiset-elokuvassa, jota tähdittää myös esimerkiksi Salma Hayek. Nyt Blake on ikuistettu juhlistamassa Chanel-koruyhtiön malliston vuosipäivää. Kaunotar sai runsaasti huomiota asullaan, jonka kauka-aukko oli varsin rohkea.

Taannoin Blake Lively kertoi, ettei kuntoile lainkaan ja että hän pitää huolta kunnostaan elämällä muuten terveellisesti. Ryan Reynolds on ollut aiemmin naimisissa elokuvatähti Scarlett Johanssonin kanssa. He olivat aviossa kahden vuoden ajan. Blake Livelylle avioliitto on ensimmäinen. Neitokainen seurusteli taannoin Leonardo DiCaprion kanssa, mutta suhde kesti vain muutaman kuukauden ajan. Lively on seurustellut myös Gossip Girl -vastanäyttelijänsä Penn Badgleyn kanssa.