Hulk Hogan raivostui: Ystävä vuoti seksivideon?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman tunnetuin showpainija, eli wrestling-tähti Terry “Hulk Hogan” Bollea koki taannoin riitaisen avioeron, kun vaimo löysi rinnalleen 19-vuotiaan teinipojan. Viime aikoina mies on kuitenkin ollut otsikoissa seksivideonsa tiimoilta.

Hogan esiintyy julkisuuteen vuotaneella kotipornovideolla ystävänsä, radio DJ Bubba the Love Spongen ex-vaimon Heather Clemin kanssa. Videon vuotajaa on arvuuteltu mediassa useiden viikkojen ajan, ja nyt vahvat epäilykset ovatkin kohdistuneet Bubba the Love Spongeen.

Mies nimittäin esiintyy kyseisen seksinauhan lopussa, ja kommentoi pystyvänsä halutessaan hyödyntämään nauhan rahallisesti. Hogan on luonnollisesti hyvin järkyttynyt kuullessaan mahdollisesta petturista. Breaking News -sivuston mukaan mies ei säästellyt sanoissaan puhuessaan radio DJ -ystävälleen.

– Jos sinulla on mitään tekemistä tämän asian kanssa, se tarkoittaa, ettemme koskaan olleet ystäviä, kerrotaan Hulkin sanoneen DJ-ystävälleen.

Koko seksivideoskandaali on saanut kaiken kaikkiaan erikoisia juonenkäänteitä. 59-vuotias entinen showpainija väitti muun muassa The Howard Stern Show -radio-ohjelmassa saaneensa Bubbalta luvan seksin harrastamiseen. Hulk kertoo, ettei hän tiennyt tulleensa kuvatuksi ja totesi aiemmin olevansa vielä hyvissä väleissä Bubban kanssa.