Muistatko Monica Lewinskyn? Näin huonosti hänellä menee nykyisin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Eräs 1990-luvun kiinnostavimmista poliittisista skandaaleista tapahtui Valkoisessa talossa, kun Yhdysvaltojen silloinen presidentti Bill Clinton jäi kiinni suhteestaan harjoittelijatyttö Monica Lewinskyn kanssa. Neitokaisen kurvikkaisiin muotoihin mieltynyt Clinton sai muun muassa suuseksiä kyseiseltä naiselta.

Monica Lewinsky joutui skandaalin aikaan varsinaiseen mediapyöritykseen, ja presidentin ex-rakastajan varjo tuntuu seuranneen häntä näihin päiviin asti. 39-vuotias nainen ei ole onnistunut muodostamaan parisuhdetta, vaan elää sinkkuna äitinsä luona. Hän kamppailee lisäksi edelleen paino-ongelmiensa kanssa.

Onni saattaa kuitenkin pian kääntyä neitokaisen puolelle, sillä hän suunnittelee paraikaa kirjoittavansa paljastuskirjan traagisen kuuluisasta seksisuhteestaan. Lewinskylle on tarjottu 12 miljoonaa dollaria, eli lähes 10 miljoonaa euroa, kyseisen kirjan kirjoittamisesta. Kirjassa hän aikoo julkaista intiimit rakkauskirjeensä presidentin kanssa, uutisoi Daily Mail -sivusto.

Monica Samille Lewinsky työskenteli Valkoisen talon harjoittelijana vuosina 1995 – 1996. Nuori nainen herätti välittömästi presidentti Clintonin kiinnostuksen ja muodosti hänen kanssaan pian seksuaalisen suhteen. Kohun ikimuistettavin yksityiskohta lienee, kun Clintonilta kysyttiin, oliko hänellä seksisuhde kaunottareen. Mies vastasi ”se riippuu siitä, mitä on-sana tarkoittaa”.