Saana Parviainen erosi: ”Thanks dyyd!”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Viime vuonna Suomi sai yhden uuden julkkistähden, jonka suurin osa suomalaisista rankkaa niin sanottujen turhien julkkisten sarjaan. Jussi Parviaisen kanssa naimisiin mennyt Saana Parviainen on jakanut mielipiteitä tehokkaasti ja ryvettynyt monenlaisissa kohuissa.

Vuoden alussa nuori nainen ja Kirsikka-tytön äiti palautti Facebook-nimensä Saana Uimoseksi, koska hän jätti vanhemman ohjaajamiehensä. Nyt kohuparin avioero on astunut voimaan. Virallinen ero näyttää olevan Saanan mielestä iloinen asia, sillä hän julkaisi tänään verkossa hämmentävän tekstin, jossa hän kuvailee tunnetilaansa. Neitokainen muun muassa hehkuttaa sinkku-statustaan.

– Meikä on nyt sinkkuu ! En oo enåää naimisissa. Ja nyt saan oman sugunimeni virallisesti. Thanks dyyd!!!!!! JEpa jepa jeeeeee jeeeeeeeeee meillä on kivaa koulussaaa huhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhahahhahahahahahahahah hihihihihooooohohohohohohohohohohoooooooooooooiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, Saana Uimonen kirjoitti Facebook-profiilissaan.

Jussi Parviainen ja hänen entinen Saana-vaimonsa aiheuttivat viime vuonna järkytystä, kun he esiintyivät Maria!-keskusteluohjelmassa. Tanssijana työskentelevä Saana paljasti ohjelman haastattelussa pettäneensä miestään pornotähti Mr. Lotharin kanssa. Jussi Parviainen myönsi pettämisuutisen satuttaneen häntä, mutta pariskunta päätti jatkaa suhdettaan.