Tätä nolommin ei koiraa ole aiemmin nolattu – kepposet paljastuivat

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Internetissä on viime viikkoina levinnyt ilmiö nimeltään ”dog shaming”, eli koirien häpäisy. Videoilla koirien omistajat lähettävät eri verkkopalveluihin kuvia ja videoita lemmikkiensä ”tunnustuksista”.

Kuva: YouTube

Koirat poseeraavat kuvissa usein isäntiensä kirjoittamien kylttien kanssa, ja niistä käy ilmi lemmikkien pahat teot ja oudot tavat. Nyt Maymo-nimisen beaglen omistajat ovat lisänneet Youtube-videopalveluun dog shaming -videon koirastaan.

Videolla käy ilmi, että Maymo rakastaa suolakurkkujen päällä piehtarointia, vesikannujen varastamista ja hikisten kenkien haistelemista. Maymo nähdään myös puettuna tuhoamakseen panda-pehmoleluksi. Video on levinnyt nopeasti pitkin internetiä. Useiden käyttäjien mielestä Maymo-koiran tunnustukset ovatkin liki täydellinen esimerkki koirien nolausvideoista.