One Direction -komistus kärsii – bänditoverit huolissaan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Irlantilais-englantilainen One Direction -yhtye on tällä hetkellä maailman suosituin poikabändi. Miljoonien teinityttöjen ihannoimista poppareista on tehty jo suuri määrä oheistuotteita, kuten nukkeja ja muita leluja.

Poikabändin 19-vuotias Liam Payne sinkkuuntui äskettäin miljoonien naisfaniensa iloksi. Nuori mies on nyt kertonut yhtyeen kokemista paineista, joita äkillinen kuuluisuus loi heille. Hänen mukaansa bändikaveri Zayn Malik ei ole ottanut saamaansa julkisuutta avosylin vastaan.

– Ainoa ihminen, josta olen todella huolissani on Zayn, koska hän ei ole tottunut kaikkeen tähän huomioon. Hän kärsii paljon aiemmin saamistaan Twitter-kommenteista, kertoi Liam Payne The Sun -lehdelle.

Malik joutui taannoin negatiivisen julkisuuden kohteeksi kirjoitettuaan Twitter-blogiinsa muslimien uskontunnustuksen. Teko herätti fanien vihan, ja pakistanilaissyntyinen poppari joutui selittelemään tekemisiään. Liam Paynella on itselläänkin kokemusta ihmisten vihasta, kun hänen ex-tyttöystävänsä Danielle Peazer sai faneilta tappouhkauksia parin vielä seurustellessa.

One Direction -poikabändin jäsenet ikuistettiin äskettäin sarjakuvahahmoiksi. Amerikkalaisen Bluewater Productions -yrityksen luomassa sarjakuvakirjassa kerrotaan kuvien ja kirjoitusten merkeissä poikabändin noususta supertähteyteen. Sarjakuvakirjassa nähdään myös X Factor -tuomarina toimiva viihdemoguli Simon Cowell. Yritys on tehnyt myös muista julkkistähdistä sarjakuvahahmoja, kuten Katy Perrystä, Justin Bieberistä ja Demi Lovatosta.