No nyt on ökyä! Tällaisella Rolls Roycella kurvailee nyt David Beckham

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkispari David ja Victoria Beckham lukeutuvat viihdemaailman eniten tienaaviin pariskuntiin. He ovat tienanneet kuluneen vuoden aikana jo noin 42 miljoonaa euroa. Kolmen poikalapsen katras kasvoi taannoin pienokaisella, kun perheeseen syntyi odotettu Harper-tyttövauva.

Eilen David Beckham kuvattiin kaasuttelemassa Beverly Hillsin katuja todella näyttävällä Rolls Roycellaan. Ilmassa oli suorastaan vaaran tuntua, kun supertähti pysähtyi kokomustalla ökyautollaan tankkaamaan. Osin mattamusta auto olikin varsinainen näky huoltamolla.

Beckhamit asuvat Los Angelesin luksusalueella miljoonakartanossa. The Wanted -poikabändin uutisoitiin taannoin esiintyneen Beckhamien lapsille heidän kotonaan. Rikas pariskunta järjesti taannoin vanhimman poikansa Brooklynin syntymäpäiväjuhlat Potter-elokuvien Tylypahkassa. Pariskunnan tytär Harper Seven on saanut myös maistiaisia luksuselämästä, sillä suloisen vauvan päällä on jo nähty huippukalliita muotivaatteita.