Yllätyskäänne: Hulk Hogan sai luvan harrastaa seksiä ystävänsä vaimon kanssa?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman tunnetuin showpainija, wrestling-tähti Terry “Hulk Hogan” Bollea koki taannoin riitaisen avioeron, kun vaimo löysi rinnalleen 19-vuotiaan teinipojan. Viime aikoina mies on kuitenkin ollut itse otsikoissa seksivideonsa tiimoilta.

Hogan esiintyy julkisuuteen vuotaneella kotipornovideolla ystävänsä, radio DJ Bubba the Love Spongen ex-vaimon Heather Clemin kanssa. 59-vuotias entinen showpainija väittää nyt The Howard Stern Show -radio-ohjelmassa saaneensa Bubbalta luvan seksin harrastamiseen. Hulk kertoo, ettei hän tiennyt tulleensa kuvatuksi ja toteaa olevansa vielä hyvissä väleissä Bubban kanssa.

Nyt TMZ-verkkosivusto kuitenkin paljastaa, että Bubba the Love Sponge nähdään itsekin seksivideon lopussa Hulkin poistuttua. Sivusto väittää radiojuontajan aikovan mahdollisesti lyödä rahoiksi videon avulla tulevaisuudessa.

– Jos joskus haluan jäädä eläkkeelle, meidän ei tarvitse tehdä muuta kuin käyttää tätä videomateriaalia, Bubba the Love Sponge leveilee videolla TMZ-verkkosivuston mukaan.

Hulk Hogan paljasti Howard Sternille videolla nähdyn aktin tapahtuneen kuusi vuotta sitten, jolloin mies oli vielä naimisissa silloisen vaimonsa Lindan kanssa. Hogan kertoo olleensa noihin aikoihin huonoissa väleissä vaimonsa kanssa.

Hulk Hogan paljasti taannoin, että hän tuhlasi kulta-aikoinaan valtavia rahasummia leveään elämään. Viihdetaiteilija kertoi Good Morning America -ohjelmassa törsänneensä rahojaan esimerkiksi taloihin ja autoihin. Hän kertoi, että kulutti hetkessä noin kymmenen miljoonaa dollaria. Hogan myös tarjosi hulppeita luksuslomia perheelleen ja ystävilleen. Ex-pariskunnalla on kaksi yhteistä lasta, 23-vuotias Brooke-tytär ja 21-vuotias poika Nick.