Näitä asioita Kim Kardashian ei voi sietää miehessä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Realitytähti ja ökyrikkaan Kardashianin julkkisperheen jäsen Kim Kardashian on seurustellut jo puolen vuoden ajan räppäri Kanye Westin kanssa. Viime aikoina kurvikaunotar on ollut poikaystävänsä tiukan tarkastelun alla, ja Kanyen on kerrottu ehdottaneen kullalleen laihdutuskuuria.

Nyt 31-vuotias neitokainen on avautunut miesmaustaan uusimmassa Tatler-lehden haastattelussa. Kurvikaunotar kertoi, että on olemassa asioita, joita hän ei voi sietää deittailemassaan miehessä.

– Kaikki mikä liittyy huonoon hygieniaan. Hampaat, kynnet tai isot korvat. Olen todella outo tuollaisten juttujen suhteen, kertoo Kim Kardashian haastattelussa.

Äskettäin Kim Kardashian kertoi arvostavansa nykyään enemmän normaalia arkea. Kim kertoi nauttivansa elämän pienistä hetkistä muun muuassa kokkaamalla ja viettämällä aikaa kotonaan. Hän osti äskettäin räppärirakkaalleen Lamborghini-merkkisen urheiluauton, mikä sai ohjelman erään naisjuontajan puhumaan sarkastisesti Kimin ”normaalista” arjesta.