Hittiräppärin kiertuebussista löytyi huumeita: ”Ne eivät ole minun”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Nelly-taiteilijanimellään tunnettu räppäri Cornell Iral Haynes Jr. on yksi Yhdysvaltojen menestyneimmistä miesartisteista. Hän on myynyt yli 21 miljoonaa albumia kotimaassaan. Nellyn ykköshittejä ovat muun muassa Hot in Herre, Dilemma ja Work It. Jälkimmäisessä kuullaan myös Justin Timberlakea.

Nyt 37-vuotias Nelly kertoo järkyttyneensä, kun hänen kiertuebussistaan löytyi poliisien ratsian jälkeen huumekätkö. Miehen mukaan hänellä ei ollut mitään hajua siitä, että linja-autossa oli kiellettyjä aineita. Sittemmin selvisi, että huumeet kuuluivat eräälle räppärin työtiimiin kuuluvalle henkilölle. Ratsia tapahtui keskiviikkona Texasin Sierra Blancassa.

– Sain tietää, että eräs tiimini henkilö teki ikävän päätöksen ja otti laittomia aineita mukaansa kiertuebussiimme. Hänet pidätettiin, eikä ketään muuta vastaan nostettu syytteitä, Nelly kertoi TMZ-sivustolle.

Tietojen mukaan kiertubussissa oli seitsemän henkilöä ratsian aikaan. Kaikki tiimin jäsenet ja heidän henkilökohtaiset tavaransa tutkittiin, mutta Brian Keith Jones -niminen työntekijä oli ainut huumeita mukanaan kantanut henkilö. Lisäksi mieheltä löydettiin myös laiton ase.

Austinista kotoisin oleva Nelly aloitti rap-uransa jo vuonna 1993. Hänen ensimmäinen studioalbuminsa Country Grammar julkaistiin seitsemän vuotta myöhemmin. Räppäri on nähty myös muutamassa elokuvassa, joista tunnetuin on Adam Sandlerin ja Chris Rockin tähdittämä The Longest Yard. Elokuvassa Nelly näyttelee Earl Megget -vankia, joka liittyy jalkapallojoukkueeseen.