Mitä ihmettä? Nyt kokataan gourmet-ruokaa kahvinkeittimellä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ruoanlaitto on ala, jossa uusia trendejä tulee vain harvakseltaan. Joukko suomalaisia on kuitenkin kehitellyt reseptejä laadukkaisiin ruokahetkiin siten, että ruoanlaittoon käytetään tuttujen välineiden sijaan jotain aivan uutta. Ruokaa tehdään nimittäin kahvinkeittimellä.

Kuva: Youdidwhat.eu

– Idea on yli kymmenen vuotta vanha. Sain käsiini kirjan, joka oli romaanimuotoon kirjoitettu ”ruokakirja”. Siinä toimitusjohtaja saa potkut ja kokkailee sitten erinäisiä pöperöitä kahvinkeittimellä. Silloin ajattelin, että jos joskus teen kirjan niin teen kirjan missä tehdään ala carte gourmet ruokaa kahvinkeittimellä, Antti Karppinen kertoi Staralle.

You did what?! -nimisen keittokirjan työstäneet miehet esittelevät samannimisellä verkkosivustollaan kuin kuka tahansa voi toteuttaa kolmen ruokalajin kokonaisuuksia pelkällä kahvinkeittimellä. Suurin osa resepteistä löytyy luonnollisesti vain keittokirjasta, mutta myös verkkosivustolla on maistiainen kirjan resepteistä.

Kuva: Youdidwhat.eu