Julkkismiehet iskivät Amazing Race -juontajan 16-vuotiasta tytärtä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suosittua Amazing Race -realityohjelmaa on esitetty Yhdysvalloissa jo 16 tuotantokauden ajan. Jerry Bruckheimerin tuottamassa sarjassa joukkueet matkustavat ympäri maailman ja kilpailevat toisiaan vastaan erinäisissä tehtävissä. Realityohjelma on palkittu useilla Emmy-palkinnoilla.

Nyt Amazing Race -kilpailua jo vuodesta 2001 asti juontanut Phil Keoghan esiintyi Access Hollywood -ohjelmassa haastateltavana. Televisiotähti kertoi muun muassa kauhistuneensa Emmy-palkintogaalassa, koska hänen kaunis tyttärensä herätti huomiota miesten keskuudessa.

Phil Keoghan otti Emmy-juhlallisuuksiin avecikseen 16-vuotiaan Elle-tyttärensä. Perheenisän mukaan korkokenkiin ja mekkoon pukeutunut teinityttö käänsi miesten katseita, mikä tuntui Keoghanista kiusalliselta. Juontaja kertoi, että useat kuuluisat miestähdet yrittivät iskeä hänen tytärtään.

– Elle on 16-vuotias pitkä tyttö ja kaikki miehet yrittivät iskeä häntä. Myös julkkikset. Se oli todella outoa, Phil Keoghan kertoi televisiohaastattelussa.

Amazing Race -hittiohjelman ylle nousi vuoden alussa synkkä pilvi, kun sarjan tuottajan Jeff Ricen uutisoitiin menehtyneen traagisesti Ugandassa. Freelancer-tuottajana työskennellyt mies löydettiin kuolleena hotellihuoneestaan, kun hän oli käyttänyt myrkytettyä kokaiinia. Amazing Racea on kuvattu jo 21 tuotantokauden ajan.