Shakira julkaisi kuvansa Facebookissa: ”Minulla ei ole enää sixpackiä!”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailmankuulu kolumbialainen laulajatar Shakira kiinnitettiin äskettäin The Voice -kykyjenetsintäkilpailun tuomariksi neljännelle tuotantokaudelle poppari Christina Aguileran tilalle. Neitokaisella ei ole valittamista, sillä iloisten työuutisten lisäksi hän odottaa esikoislastaan.

Nyt 35-vuotias Shakira on julkaissut faniensa iloksi kuvan vauvamahastaan. Kaunotar poseeraa Facebook-kuvassaan lilan värisessä mekossa, joka myötäilee hänen vartaloaan. Latinotähti kirjoitti otoksen tekstissä, ettei hänellä ole enää sixpackiä. Ylimääräiset raskauskilot eivät ole juurikaan tarttuneet laulajattaren vartaloon.

Kuva: Twitter

Shakiran poikaystävä ja lapsen isä, Gerard Pique, pelaa jalkapalloa FC Barcelona -joukkueessa. Heidän suhteensa väitettiin taannoin joutuneen kriisiin Piquen uskottomuuden vuoksi. Pariskunnalla on ikäeroa kymmenen vuotta.

Shakira alkoi seurustella Argentiinan entisen presidentin pojan Antonio De La Ruan kanssa vuonna 2000. Heidän suhteensa päättyi viime vuonna 11 vuoden yhteiselon jälkeen. Shakiran mukaan eropäätös tapahtui sovussa. Nykyisen kultansa laulajatar tapasi Etelä-Afrikassa jalkapallon MM-kisojen juhlallisuuksissa.