Mies halusi vankilaan – ryösti pankista yhden dollarin

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Viime kuukausina Yhdysvalloista on kantautunut tapauksia, joissa raha-ongelmissa elävät ihmiset ovat ryöstäneet pankkeja päästäkseen vankilaan nauttimaan ”täysihoidosta”. Nyt erään amerikkalaisen miehen uutisoidaan tehneen pankkiryöstön, koska hän halusi poliisien käsirautoihin.

Jeffrey McMullen -niminen mies käveli AmeriServ-pankin asiakaspalvelutiskille ja antoi työntekijälle uhkaavan kirjeen. Miehen kirjoittamassa viestissä hän kertoi tekevänsä pankkiryöstön ja haluavansa yhden dollarin, eli noin 80 senttiä.

Työntekijä oli hyvin hämillään epätavallisesta ryöstöstä, sillä hän luuli aluksi 50-vuotiaan miehen vitsailevan. Lopulta mies teki selväksi, että hän aikoo ryöstää pankista naurettavan pienoisen summan. Naistyöntekijä antoi miehelle hänen vaatimansa rahan ja soitti sen jälkeen poliiseille.

Mies ei yrittänyt paeta anastuksensa jälkeen, vaan hän jäi odottamaan iloisena virkavallan tuloa. Poliisit eivät ole vielä selvittäneet miehen motiivia. Jeffrey McMullenin uskotaan kuitenkin halunneen Pennsylvaniassa sijaitsevaan vankilaan pidätyksen kautta. Female First -sivuston mukaan tuomari Michael Zungali määräsi rikollisen mielentilatutkimuksiin ennen kuin hänet vapautetaan vankilasta.