Jack Osbournelle raju polttaripila – erikoisjoukot kiduttivat

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Taannoin pahassa päihdekoukussa ollut realitytähti Jack Osbourne pääsi vieroitushoidon avulla eroon huume-, lääke- ja alkoholiongelmistaan. Sittemmin nuori mies ryhtyi urheilemaan ja pudotti rutkasti painoaan. Äskettäin julkkistähti järkytti läheisiään ja fanejaan paljastamalla sairastuneensa MS-tautiin.

26-vuotias Jack Osbourne meni vastikään naimisiin Lisa Stellyn kanssa. Ennen hääseremoniaa hän oli useiden muiden naimisiin menoon valmistautuvien lailla viettämässä polttareitaan villin viikonlopun merkeissä Las Vegasissa. Jackin kaverit veivät kuitenkin polttarit astetta pidemmälle palkkaamalla armeijan erikoisjoukkojen jäsenet suorittamaan Jackille vesikidutusta, jossa kiinnisidotun uhrin päälle kaadetaan vettä aiheuttaen hänelle hukkumisrefleksin.

– Ajoimme mönkijöillä aavikolla, ammuskelimme aseilla… Ja jouduin siepatuksi. Ystäväni lennättivät paikalle terrorismin vastaisten joukkojen jäseniä ja he sieppasivat minut Palazzo-hotellista. Jouduin vesikidutetuksi, se oli aika mahtavaa… Harva varmaan voi sanoa joutuneensa erikoisjoukkojen kiduttamaksi polttareissaan, Jack leveili Iso-Britannian HELLO!-lehdelle.

Jack Osbourne kärsi menneisyydessä päihdeongelmia, jotka alkoivat jo 13 vuoden iässä, kun hän maistoi ensimmäisen kerran viskiä syntymäpäiväjuhlillaan. 14-vuotiaana Jack alkoi käyttämään huumeita. Seurapiirijulkkiksen elämä pyörikin sittemmin vain juhlimisen ja päihteiden ympärillä. Jack yritti myös taannoin itsemurhaa, kun hän kuuli tyttöystävänsä exän äänen tämän kännykässä. Vuosien päihdesekoilujen jälkeen Jack päätti, ettei enää halua tuntea pahaa oloa ja haki apua ongelmiinsa.