Jennifer Lawrence: ”Vihaan Hollywoodin ulkonäköpaineita”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Nälkäpeli-elokuvan pääroolia esittävä Jennifer Lawrence on nykyisin yksi Hollywoodin halutuimmista naisnäyttelijöistä. Tähti on luonut menestyneen uran, vaikka ikää kaunottarella on vasta 22 vuotta. Hänet nähdään parhaillaan valkokankailla House at the End of the Street -kauhuelokuvassa.

Nyt Jennifer Lawrence kertoi haastattelussa vihaavansa Hollywoodin ulkonäköpaineita. Nuoren naisen mukaan häntä pidetään ylipainoisena, koska hän ei ole langanlaiha. Näyttelijätär ei aio kuitenkaan laihduttaa uransa vuoksi. Hän haluaa olla normaali tyttö, joka saa syödä mitä haluaa.

– On naurettavaa, että minua pidetään jotenkin ylipainoisena. Jos syön popcornia elokuvateatterissa, niin siitä tehdään uutisaihe. Hei haloo! Olen normaali tyttö, joka pitää ruoasta, Jennifer Lawrence kertoi Vogue-lehdelle.

Näyttelijättärestä tuli miljoonien teinityttöjen roolimalli, kun hän esiintyi Nälkäpeli-elokuvassa Katniss Everdeenin roolissa. Tähden mukaan hän haluaa olla hyvä roolimalli nuorille ihailijoilleen. Lawrence kertoi äskettäin muuttavansa pois Hollywoodista, koska hän ei siedä paparazzeja.

Jennifer Lawrence on nähty jo monissa menestyneissä elokuvissa kuten X-Men ja Winter’s Bone. Jälkimmäisestä kaunotar sai Oscar-ehdokkuuden. Kriitikoiden ylistämä Lawrence on kertonut, ettei hän ole koskaan opiskellut näyttelemistä. Neitokainen on huomioitu myös miesten silmissä, sillä hänet valittiin taannoin Ask Men -sivuston äänestyksessä halutuimpien naisjulkkisten joukkoon. Hän seurustelee brittitähti Nicholas Houltin kanssa.