Suosikkiräppäri vararikossa – menetti talonsa pakkohuutokaupassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailmankuulu hiphop-tähti Nas, oikealta nimeltään Nasir bin Olu Dara Jones, on amerikkalainen artisti. Miehen debyyttialbumi Illmatic ilmestyi vuonna 1994 ja se oli ilmestyessään menestys. Nasin tuorein albumi Distant Relatives ilmestyi vuonna 2010.

Viime vuonna kerroimme Nasin olevan pahoissa veroveloissa. Räppärin taloudellinen tilanne ei ole sitemmin kohentunut, sillä E! Etertainment -verkkosivusto kertoo miehen kodin Yhdysvaltain Georgiassa joutuneen pakkohuutokaupatuksi.

Nas osti 325 neliömetrin kokoisen talonsa vuonna 2004 noin 451.000 euron hintaan. Räppäri ei pystynyt maksamaan velkojaan takaisin SunTrust Bank -pankille, joten Nasin koti ulosotettiin ja pakkohuutokaupattiin viime kuussa noin 269.000 euron hintaan.

39-vuotias Nas oli aiemmin naimisissa laulaja Kelisin kanssa. Parin erottua mies määrättiin maksamaan elatusapua 55.000 dollaria kuukaudessa. Nas ei ole saanut kaikkia näitä maksuja suoritettua, mutta ex-pariskunta on kuitenkin vielä väleissä. Tähtien avioero tuli virallisesti voimaan toukokuussa 2010. Ennen Kelistä Nas oli kihloissa Carmen Bryanin kanssa. Tästä suhteesta Nasille jäi tyttölapsi, Destiny.