X Factor -tuomari uhkaa lopettaa – epäilee tuotannon rehellisyyttä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittien X Factor -kilpailussa on nähty uusimmalla tuotantokaudella jo upeita esityksiä. Äskettäin 21-vuotias ujosteleva Jahmene Douglas hämmästytti tuomaristossa istuvat Nicole Scherzingerin, Louis Walshin, Gary Barlowin ja Tulisa Contostavlosin lauluesityksellään.

Tuomaristossa istuva entinen Take That -tähti Gary Barlow raivostui äskettäin tuomarikollegansa Louis Walshin päättäessä lähettää Garyn suojatti Carolynne Poole yleisöäänestykseen, josta neito ei päässyt enää jatkoon.

Tuomarin mukaan näytti siltä kuin Walsh olisi tiputtanut Carolynne Poolen ohjelman tuottajien painostuksesta. Nyt The Sun -lehti kertoo Garyn uhkaavan jättää tuomariston penkin, mikäli jotain samankaltaista tapahtuu vielä.

– Muiden tuomareiden käytös raivostuttaa Garya, joka uskoo sen alentavan koko ohjelman uskottavuutta. Hän vaatii, että todellinen lahjakkuus nostettaisiin pinnalle Rylan Carkin kaltaisten esiintyjien sijaan, jotka kalastelevat yleisön suosiota muilla keinoin, kertoo ohjelman tuottaja Richard Holloway.

Barlow kertoi päätöksestään ohjelman tuottajille Richard Hollowaylle ja Ekaune Beddellille sekä juontaja Dermot O’Learylle tiistai-iltana, noin kaksi vuorokautta hänen käveltyään raivoissaan pois suorasta lähetyksestä. Holloway väittää kuitenkin itse, etteivät tuottajat ikinä puutu ohjelman tuomareiden päätöksiin.