Octomom vandaalien kohteeksi – kananmunaisku toteutui

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Neljäntoista lapsen maailmankuulu perheenäiti Octomom joutui taannoin pyörtämään aikaisemman lupauksensa ja tähdittämään aikuisviihdettä pelastaakseen perheensä talouden. Sittemmin hän on riisunut rahasta myös strippiklubilla.

Neitokainen muutti äskettäin uuteen kotiinsa, kun entinen meni realitytähdeltä alta maksamattoman asuntolainan vuoksi. Nyt Nadya Suleman on joutunut ilkivallan kohteeksi. Tuntemattomat kiusantekijät pommittivat nimittäin hänen uutta kotiaan kananmunilla.

Vandaalit rikkoivat nelisenkymmentä munaa pitkin naisen autoa, autotallin ovea ja etupihaa. TMZ-sivuston lähteen mukaan julkkisneito ei ollut tuolloin itse kotona. Rikkoontuneet kananmunat houkuttelivat paikalle muurahaisia, ja Suleman joutuikin käyttämään 100 dollaria, eli 80 euroa, sotkujen siivoamiseen.

Aikuisviihdevideon tekemisen jälkeen 37-vuotias Octomom on joutunut riisumaan uudelleen ansaitakseen lisää rahaa. Hänet kiinnitettiin taannoin strippariksi West Palm Beachillä sijaitsevaan T’s Lounge -ravintolaan. Octomom on myös kaupitellut itseään treffiseuraksi nettihuutokaupassa.