X Factor -tuomari raivostui lähetyksessä – tuomaripeliä kulisseissa?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittien X Factor -kilpailussa on nähty uusimmalla tuotantokaudella jo upeita esityksiä. Äskettäin 21-vuotias ujosteleva Jahmene Douglas hämmästytti tuomaristossa istuvat Nicole Scherzingerin, Louis Walshin, Gary Barlowin ja Tulisa Contostavlosin lauluesityksellään.

Laulukilpailun draama ei rajoitu pelkästään kilpailijoihin, vaan myös tuomariston edustajien välillä nähdään välillä konflikteja. Äskettäin tuomaristossa istuva entinen Take That -tähti Gary Barlow raivostui tuomarikollega Louis Walshille. Walsh nimittäin päästi kilpailija Rylan Clarkin jatkoon ja päätti lähettää Garyn suojatti Carolynne Poolen yleisöäänestykseen, josta neito ei päässyt enää jatkoon.

Metro -lehden mukaan Gary huusi Louisille päätöksen olleen ”yksi v**un vitsi”. Entinen Take That -tähti nähtiin tämän jälkeen syöksymässä suoraan pukuhuoneeseensam eikä hän suostunut puhumaan enää kellekään. Mies kuitenkin kommentoi raivonsa syytä X Factorin jälkeen tulleessa Xtra Factor -ohjelmassa.

– Kilpailija Rylan Clark viihdyttää selkeästi joitain ihmisiä. Kerron kuitenkin sen, että hänen kaltaisensa esiintyjät eivät ole minua varten. Kun otin tämän työn vastaan, halusin olla se joka löytää todellisia lahjakkuuksia ja tuoda esille nuoria laulajia, Gary Barlow tilitti.