Saituuden huippu? Nainen ei suostu käyttämään WC-paperia

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Silloin tällöin olosuhteet pakottavat ihmisen säästämään elinkustannuksissaan. Joillekin pihiys on kuitenkin elämäntapa, kuten eräälle newyorkilaiselle naiselle, joka välttää saituutensa vuoksi pyyhkimästä takamustaan wc-paperilla.

Kay Hashimoto toteuttaa elämässään säästeliästä linjaa. Nainen muun muassa dyykkaa kaiken ruokansa roskakoreista. Hän ei myöskään suostu käyttämään wc-paperia vessassa asioidessaan, koska haluaa säästää rahaa.

Hashimoton mukaan pepun pyyhkiminen jopa kakkoshädällä on rahan tuhlausta, koska käytetty paperi heitetään pois toiminnon jälkeen. Nainen peseekin likaisen takamuksensa saippuaa käyttäen. Lisäksi hän ei ole käyttänyt pesulapalveluja kolmeen vuoteen, koska pesee vaatteensa itse suihkussa käydessään.

– Jos käyn p*skalla, pesen itseni saippualla, ja otan sitten vettä ja puhdistan saippuan. En halua käyttää rahaa johonkin, minkä heitän pois, kuten wc-paperiin, kertoo Kay Hashimoto Female First -sivustolle.

Kirjanpitäjänä työskentelevä neito toivoo säästävänsä 250.000 dollaria, eli 200.000 euroa, ensi vuoteen mennessä. Hän käyttää kuukaudessa elämiseen vain 15 dollaria, eli 12 euroa, joista suurin osa menee ruokaan. Hashimoto tallettaa kuukaudessa yhteensä 5.000 dollaria, eli 4.000 euroa, säästöihinsä ja taloussuunnitelmaansa.