Robbie Williams julkkisparille: ”Annoitte lapsellenne typerän nimen!”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hittibändi Take That hajosi vuonna 1996, kun Robbie Williams jätti vuotta aiemmin yhtyeen ja suuntasi erittäin menestyksekkäälle soolouralle. Laulajatähti paljasti äskettäin katuvansa sitä, ettei hän kuvannut villeinä nuoruusvuosinaan seksivideota.

Robbie Williams sai vastikään muuta ajateltavaa, kun hänestä tuli pienen Teddy-tyttären isä. Nyt miehen kerrotaan tehneen nolon mokan julkkisystäviensä seurassa. Williams kutsui nimittäin eräissä juhlissa Coldplay-muusikko Chris Martinin ja näyttelijätär Gwyneth Paltrow’n Apple-tytärtä vahingossa meloniksi.

Sekaannus on ymmärrettävä, sillä pikkutytön nimi tarkoittaa omena-hedelmää. Poptähti ei ota kuitenkaan noloa mokaansa omalle kontolleen, vaan syyttää siitä tähtipariskuntaa, joka antoi lapselleen niin ”typerän nimen”. Miehen mielestä suurin osa julkkisten antamista lasten nimistä on idioottimaisia.

– Kysyin, että haluaako pikku meloni omenan. Niin noloa, kun sekoitin ne sanat keskenään. Mutta niin käy, jos annat lapsellesi tyhmän nimen. Lasta pitäisi säästää tuollaiselta, kertoi Robbie Williams GQ-lehdelle.

Robbie Williams ja hänen amerikkalainen näyttelijävaimonsa Ayda Field asuvat nykyisin Los Angelesissa. Pariskunta meni naimisiin vuonna 2010. Hulivililaulaja otti taannoin kaikki kahdeksan koiraansa mukaan Britanniaan kiertueelle, koska hän ei kestänyt olla kauaa erossa rakkaista ystävistään. Syyskuussa syntynyt Teddy-tytär on pariskunnan esikoinen.