Mila Kunis löytyi arkistovideolta – tältä hän näytti 10-vuotiaana

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

70’s Show -hittisarjan tähdet Mila Kunis ja Ashton Kutcher ovat tunteneet toisensa 15 vuoden ajan. Heidän ystävyytensä muuttui aiemmin tänä vuonna romanssiksi, sillä pariskunta on nykyisin onnellisesti yhdessä.

Kuva: YouTube

Esquire-lehti valitsi vastikään 29-vuotiaan Mila Kunisin maailman seksikkäimmäksi naiseksi. Nyt neitokaisen lapsuuden mainosvideo on levinnyt verkossa. Vuonna 1993 kuvatulla videolla Mila mainostaa Lisa Frank -tuotesarjaa. Seksisymboli onnistuukin näyttämään 10-vuotiaana varsinaiselta söpöliiniltä.

Ukrainalaissyntyinen amerikanjuutalainen Mila Kunis tuli tunnetuksi 70′s Show -komediasarjasta. Hän näyttelee myös suositussa Family Guy -animaatiosarjassa Meg Griffinin roolin. Neitokainen on viime vuosina laajentanut uraansa elokuviin ja näytellyt muun muassa elokuvissa Forgetting Sarah Marshall, Max Payne, Black Swan, Vain seksiä ja Ted.