Jim Carrey pokasi tyttärensä ikäisen kaunottaren!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suosikkinäyttelijä Jim Carrey on ollut viime aikoina otsikoissa lähinnä Nuija ja tosinuija -elokuvan jatko-osan merkeissä, sillä jatkosta on spekuloitu Hollywoodissa jo jonkin aikaa. Äskettäin koomikko kuvattiin salaperäisen neitokaisen kanssa rannalla.

Nyt kaunottaren henkilöllisyys on selvinnyt. Kyseessä on 50-vuotiasta tähteä puolet nuorempi meikkitaiteilija Cathriona White. Jim Carrey on deittaillut 26-vuotiasta irlantilaisneitokaista viimeisen kuukauden ajan. Koomikkoa ei tunnu haittaavan, vaikka nuori treffikumppani on suunnilleen miehen Jane-tyttären ikäinen.

– Cathriona tulee vaatimattomasta kylästä ja jätti Irlannin taakseen opiskellakseen Los Angelesissa kauneusalaa. Hän on kunnianhimoinen ja työskentelee meikkitaiteilijana Hollywoodissa. Jimin kanssa deittailu ei varmastikaan tee pahaa hänen uralleen, kertoo sisäpiirin lähde Radar Online -sivustolle.

Whiten kerrotaan työskennelleen jo useiden Hollywood-elokuvien kuvauksissa. Nainen tietää itsekin, että kuuluisan tähden kanssa treffaileminen saattaa tuoda kaivattua nostetta hänen uralleen, ja avata tärkeitä ovia elokuvateollisuuden parhaimpiin työtehtäviin.

Äskettäin Jim Carrey pani Los Angelesin liepeillä Malibussa sijaitsevan asuntonsa myyntiin. Lukaalin hinnaksi ilmoitetaan 14 miljoonaa dollaria, mikä sisältää upean merinäköalan lisäksi viisi makuuhuonetta, viisi kylpyhuonetta, laajan ulkopation ja suuren parvekkeen sekä erillisen kattoterassin porealtaalla.