Lentoemännät poseerasivat estottomasti tyttökalenterissa – tässä upea tulos

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa mainontaa valvovat viranomaiset ovat joutuneet usein puuttumaan liian rohkeisiin mainoksiin. Esimerkiksi halpalentoyhtiö Ryanair on ollut toistuvasti viranomaisten hampaissa liian seksikkäiden mainosten takia.

Kuva: Ryanair, YouTube

Taannoin Ryanairin lehtimainoksesa nähtiin Ornella-niminen lentoemäntä, jolla oli univormun sijaan yllään ainoastaan bikinit. Ilmoituksessa mainostettiin tuolloin myös Ryanairin lentoemäntien uusinta tyttökalenteria, jossa Ornellakin poseerasi.

Kuva: Ryanair, YouTube

Nyt Ryanairin henkilökunnan uusi tyttökalenteri on jälleen julkaistu, kun Pafoksella vähissä vaatteissa keikistelleet lentoemännät on saatu koottua yhteen. Kalenterin tuotot menevät perinteiseen tapaan hyväntekeväisyyteen.

Kuva: Ryanair