Kate Middleton unelmien Bond-tytöksi – olisitko arvannut tämän?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Uusin James Bond -elokuva Skyfall saa maailmanlaajuisen ensi-iltansa 26. lokakuuta. Kyseinen agenttisankari tulee myöhemmin seikkailemaan vielä uusissakin toimintafilmauksissa, ja niihin tarvitaan luonnollisesti hemaiseva Bond-tyttö.

Nyt britit ovat valinneet suosikkinsa Bond-kaunottaren rooliin. Yllätyksellisesti voittajan tittelin sai Cambridgen herttuatar Kate Middleton, jonka voi olla vaikea kuvitella käytännössä tekevän 007-agentin seksikkään rakastajattaren roolia. Kuninkaallinen kuitenkin päihitti monet näyttelijättäret, laulajattaret ja mallit kärkisijoituksellaan.

– Olimme yllättyneitä siitä, että Kate on Britannian halutuin vaihtoehto Bond-elokuviin. Kuningatar kuitenkin todisti äskettäin, että kuninkaallisetkin soveltuvat superagenttien toimintaan, kun hänellä oli Bond seuralaisenaan Olympialaisissa. Onhan kyse kuitenkin hänen majesteettinsa salaisesta palvelusta, kommentoi Men Kind -sivuston edustaja Paul Kraftman.

Listan huipulle pääsivät myös popparit Rihanna ja Beyonce Knowles. Neljännelle sijalle tuli kurvikas realitytähti Kim Kardashian. Lisäksi listalle sijoittuivat poptähti Cheryl Cole, Transformers-tähti Megan Fox, glamour-malli Kelly Brook, Jessie J ja Scarlett Johansson.