Aubrey O’Dayn muhkea povi pani topin koville

Viihdeuutiset · Stara.fi

Danity Kane -tyttöyhtyeestä aikoinaan tunnetuksi tullut amerikkalainen julkisuuden moniottelija ja Playboy-malli Aubrey O’Day on ollut viime aikoina otsikoissa Donald Trumpin Diili-ohjelman julkkisversion kilpailijana ja sooloartistina.

Neitokainen otti taannoin itselleen tatuoinnin, jota esitteli faneilleen Twitter-blogissaan. 28-vuotias julkkistähti on nyt kuvattu Santa Monican rannalla Kaliforniassa. Siellä hän kuvasi ilmeisesti musiikkivideon kohtausta yhdessä komistuksen kanssa. Aubreyn rintamus pani neitokaisen märän topin koville.

Aubrey O’Day tuli alunperin tunnetuksi Danity Kane -tyttöbändin laulajana. Hän on myös esiintynyt vuonna 2010 omassa All About Aubrey -realitysarjassa ja selviytynyt finaaliin saakka julkkisten Diili-ohjelmassa. Laulajana O’Day on julkaissut oman debyyttialbuminsa, jonka singlejä ovat muun muassa Automatic ja Wrecking Ball.