Telkku.com saanut kovan haastajan – Iltapulusta heti hittisovellus iPhoneen

Digi · Stara.fi

Suomalainen television ohjelmaopas Iltapulu julkaisi äskettäin iPhone-sovelluksensa, joka on nyt noussut ladatuimmaksi suomalaiseksi ilmaissovellukseksi. See löytyy parhaillaan App Storen viime ladatuimpien ilmaissovellusten listauksesta sijalta neljä, edellä vain ulkomaiset YouTube, NetFlix ja Lasers.

Kuva: iTunes Store

Iltapulun uudesta sovelluksista näkee kätevästi, mitä ohjelmia televisiosta tulee nyt, seuraavaksi ja viikkoja eteenpäin. Tarjolla on peruskanavien lisäksi kaikki yleisimmät maksu-tv kanavat. Sovelluksesta löytyy ohjelmatietojen lisäksi elokuvien trailerit sekä IMDb-arvosanat. Käyttäjien on myös mahdollista kommentoida ohjelmia suoraan sovelluksesta.

Iltapulu tuottaa myös Staran tv-oppaan.

Iltapulun iPhone-sovellus on myös personoitavissa. Käyttäjien on mahdollista asetella kanavat haluamaansa järjestykseen ja korostaa suosikkiohjelmansa. Käyttäjät voivat myös asettaa ilmaisen muistutuspalvelun, joka muistuttaa ohjelman alkamisesta hieman ennen sen alkua. Lähipäivinä julkaistaan iPhone-sovelluksen ohelle myös Android ja Windows Phone -versiot. Sovelluksen voi ladata puhelimeensa tästä linkistä.