Valtava kokoero: Katie Couric ja Tyra Banks vierekkäin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen televisiojuontaja ja kirjailija Katie Couric tunnetaan parhaiten töistään ABC-televisiokanavalla. Hän sai viime vuonna oman keskusteluohjelman, ja sitä varten julkkis allekirjoitti 40 miljoonan dollarin arvoisen sopimuksen.

55-vuotias Katie Couric on nyt ikuistettu yhteiskuvaan huippumalli Tyra Banksin kanssa Katie-ohjelman kuvauksissa. Minimittainen televisiotähti näyttikin huvittavalta pitkänhuiskean mallikaunottaren rinnalla. Couric julkaisi otoksen Twitter-blogissaan, eikä voinut olla kommentoimatta sitä.

– Tiesin, että Tyra Banks oli pitkä, mutta tämä on jo uskomatonta, kirjoitti Katie Couric blogiinsa.

Kuva: Twitter

Katie Couric on kertonut aiemmin kärsivänsä syömishäiriöstä. Hän ja Demi Lovato eivät ole kuitenkaan ainoat julkkistähdet, jotka ovat paljastaneet häpeänsä aiheen julkisesti. Muun muuassa poppari Lady Gaga on kärsinyt bulimiasta teini-ikäisenä. Valehtelevat viettelijät -näyttelijätär Lucy Hale paljasti äskettäin vihanneensa kehoaan nuorempana. Nuori kaunotar ei syönyt päiväkausiin ja hän kuntoili useita tunteja päivässä tyhjällä vatsalla.