Hulk Hogan vie seksivideoskandaalin oikeuteen – takaiskusta huolimatta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman tunnetuin showpainija, wrestling-tähti Terry “Hulk Hogan” Bollea, on ollut viime päivinä otsikoissa julkisuuteen vuotaneen seksivideonsa merkeissä. Hogan esiintyy julkisuuteen vuotaneella kotipornovideolla ystävänsä, DJ Bubba the Love Spongen ex-vaimo Heather Clemin kanssa.

Nyt Hulk Hogan on viemässä seksivideoskandaalin oikeussaliin, koska hän nosti kaksi kannetta Floridan Tampassa. Toisen kanteen newyorkilaista verkkosivustoa Gawkeria vastaan ja toisen videon kuvannutta ystäväänsä Bubba the Love Spongea ja hänen ex-vaimoa, videolla esiintyvää Heatheria vastaan. Hogan jatkaa kanteiden ajamista siitä huolimatta, että aiemmin tällä viikolla oikeus päätti, ettei se ainakaan toistaiseksi määrää Gawkeria poistamaan videota verkosta.

Entinen showpainija vaatii Gawker-verkkosivuston ylläpitäjiä maksamaan hänelle 100 miljoonan dollarin, eli noin 77 miljoonan euron, korvaukset videon levittämisestä. Bubbaa ja Heatheria vastaan nostetussa kanteessa Hogan kertoo videon aiheuttaneen ”pahoja ja korjaamattomia vaurioita”, joita ei voi hyvittää riittävästi rahallisella korvauksella. Hulk Hogan vaatii kummassakin tapauksessa videon oikeuksia itselleen. Ensimmäisessä käsittelyssä tuomari oli Hoganin kanssa eri mieltä ”korvaamattomista vaurioista”. Oikeudenkäynti jatkuu 8. marraskuuta.

Koko seksivideoskandaali on saanut kaiken kaikkiaan erikoisia juonenkäänteitä. 59-vuotias entinen showpainija väitti muun muassa The Howard Stern Show -radio-ohjelmassa saaneensa Bubbalta luvan seksin harrastamiseen. Hulk kertoo, ettei hän tiennyt tulleensa kuvatuksi ja totesi aiemmin olevansa vielä hyvissä väleissä Bubban kanssa.