Robbie Williams: ”Yhden naisen kanssa oleminen tuntuu epäluonnolliselta”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hittibändi Take That hajosi vuonna 1996, kun Robbie Williams jätti vuotta aiemmin yhtyeen ja suuntasi erittäin menestyksekkäälle soolouralle. Laulajatähti paljasti äskettäin katuvansa sitä, ettei hän kuvannut villeinä nuoruusvuosinaan seksivideota.

38-vuotias laulajatähti tuli syyskuussa isäksi hänen vaimonsa synnytettyä Teddy-tyttären. Perhe-elämää viettävä entinen naistenkaataja on tunnustanut The Sun -lehdelle, että yhden naisen kanssa oleminen tuntuu toisinaan epäluonnolliselta. Robbie Williams kuitenkin kertoo, että kiusauksien vastustaminen on ollut huomattavasti helpompaa sen jälkeen, kun hän jätti alkoholin käytön.

– Jos joisin, olisimme kusessa. Jos joisin, en osaisi pitää housujani jalassani. Olen aina vaimoni kanssa, enkä ole ikävöinyt muiden naisten kanssa pelehtimistä. Mutta olen silti vain mies, Robbie kertoo.

Robbie Williams ja hänen amerikkalainen näyttelijävaimonsa Ayda Field asuvat nykyisin Los Angelesissa. Pariskunta meni naimisiin vuonna 2010. Hulivililaulaja otti taannoin kaikki kahdeksan koiraansa mukaan Britanniaan kiertueelle, koska hän ei kestänyt olla kauaa erossa rakkaista ystävistään. Syyskuussa syntynyt Teddy-tytär on pariskunnan esikoinen.