Abigail Clancy ei sulojaan piilotellut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen glamour-malli Abigail ”Abbey” Clancy tunnetaan saarivaltiossa lähinnä realitytähtenä, mutta myös alusvaatekuvistaan ja muotinäytöksistään. Brittimiehet rankkasivat hänet pari vuotta sitten maailman 10. seksikkäimmäksi naiseksi.

Nyt 26-vuotias vaalea kaunotar on kuvattu osallistumassa Agent Provocateurin ja Atsuko Kudo Lingerien muotinäytökseen. Hän keikisteli mallina catwalkilla näyttäviin alusvaatteisiin sonnustautuneena. Malleina oli ammattimallien lisäksi myös muita julkkistähtiä.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Abigail ”Abbey” Clancy oli muutama vuosi sitten kilpailemassa Huippumalli haussa -ohjelman brittiversiossa. Hän sijoittui kilpailussa toiseksi ja sai rahakkaan mallisopimuksen, joka takasi julkkiksen statuksen pitkäksi aikaa. Sittemmin Abigail Clancy on muun muuassa poseerannut lukuisten aikakauslehtien kansikuvissa ja mainostanut useita vaate- ja alusvaatemerkkejä.