Yllätysvieras BB-talon pihamaalla – asukkaat tyrmistyivät

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -taloon on jälleen saatu yllätysvieraita, kun verhot talon pihamaalle yllättäen aukesivat. Asukkaiden hämmästys oli suuri, kun terassilla seisoi tuntematon henkilö. Pian selvisi, että kyseessä on Tommin läheinen.

– Mitä helvettiä! Jonna A huusi ihmeissään.

– Se on Tommin kämppis! Se on sen ex girlfriend! tytöt hihkuivat kilvan.

Tommin ja kämppiksen kohtaaminen kesti vain noin 30 sekuntia, jonka ajan he saivat tuijottaa toisiaan. Sanallista kommunikaatiota heidän välillään ei kuitenkaan ollut, koska ovi oli kiinni. Pian verhot sulkeutuivat ja vieras katosi näkyviltä.

– Ei oikein tajua, Tommi ihmetteli.

– Kaunis tyttö oli kyllä, Markus hehkutti.

Ohjelman tuotanto ilmoitti aiemmin tänään, että viikonlopun aikana luvassa on runsaasti muidenkin asukkaiden läheisten vierailuja.