Raju kolmiodraama BB-talossa: Jonna löi Joukoa!

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa järjestettiin tänään jälleen juhlat, joiden tiimellyksessä ei onnistuttu välttämään suhdedraamaa. Sen keskiössä oli jo toistamiseen Jonna I, joka puuhaili tällä kertaa läheisissä tunnelmissa Tommin kanssa.

Jouko katseli Jonnan ja Tommin puuhia epäuskoisena pitkän aikaa. Muutkin asukkaat huomasivat tilanteen, jolloin Petteri tuli tiedustelemaan Joukon tunnelmia.

– Ootsä ihan oikeasti tohon Jonnaan? Siis niinku ihan oikeesti? Petteri tiedusteli.

– Joo, Jouko vastasi.

– Jonna v**tu sä oot… Tommi… Kiitti! Jouko huusi nähtyään tarpeeksi.

– Tiedä oma arvosi. Älä tee siitä mitään numeroa. Mä tiedän, että se v**uttaa, mutta älä tee siitä mitään numeroa, Joni totesi Joukolle.

– Enkö mä saa jutella?! Älä viitti. Koska Tommi on vihannut mua alusta alkaen, niin haluttiin jutella, Jonna I ihmetteli.

– Jos tässä on v**tu juteltu, niin ihan v**un hirveetä. Ei tässä ole pussailtu ketään! Älä v**tu viitti. Jumalauta jos se on puhunut mulle asioita, niin… Mä en pussannut sekuntiakaan Tommia! Ihan turha syyttää minua, Jonna hermoili.

– Niinpä. Kaikki on nauhalla tossa. Ihan v**tu jatkuvasti oot, Jouko totesi.

– Mitä sä jauhat tollasta paskaa, kun kaikki on nauhalla?! V**un idiootti oikeesti! Kaikki on nauhalla! Jouko raivosi.

Tämän jälkeen Jonna hermostui niin, että löi Joukoa avokämmenellä. Saman tien Isoveli kuulutti Jonnan rikkoneen sääntöjä ja kutsui Tommin päiväkirjahuoneeseen.