Stara BB-Jouko 2012

Viihdeuutiset

BB-tuotanto pyörsi lupauksensa: Niko Saarinen sittenkin taloon?!

Suomen ensimmäisen julkkisten Big Brotherin alussa ohjelman tuotanto kertoi julkisuudessa, että taloon ei ole menossa yhtään ohjelman aikaisemmilta tuttua kasvoa. Nyt akuutin julkkispulan takia tuotanto on lopulta joutunut pyörtämään lupauksensa.

Kaksi kertaa Big Brother -talossa ollut Niko Saarinen ja viime vuonna talon valvovien kameroiden alla asustellut Jouko Näivä ovat nimittäin nyt vastakkain Facebookissa järjestetyssä äänestyksessä. Eniten ääniä saanut mies astelee pikkujulkkisten tähdittämään BB-taloon vielä tämän tuotantokauden aikana.

Hiljaiseloa julkisuudesta viettänyt BB-Jouko on nopeasti jäänyt jalkoihin hiljattain alkaneessa äänestyksessä, jossa Facebookin käyttäjät voivat päättää, pääseekö BB-taloon hän vai muutaman kerran talossa käynyt Saarisen Niko.

Big Brother

Raju kolmiodraama BB-talossa: Jonna löi Joukoa!

Big Brother -talossa järjestettiin tänään jälleen juhlat, joiden tiimellyksessä ei onnistuttu välttämään suhdedraamaa. Sen keskiössä oli jo toistamiseen Jonna I, joka puuhaili tällä kertaa läheisissä tunnelmissa Tommin kanssa.

Jouko katseli Jonnan ja Tommin puuhia epäuskoisena pitkän aikaa. Muutkin asukkaat huomasivat tilanteen, jolloin Petteri tuli tiedustelemaan Joukon tunnelmia.

– Ootsä ihan oikeasti tohon Jonnaan? Siis niinku ihan oikeesti? Petteri tiedusteli.

– Joo, Jouko vastasi.

– Jonna v**tu sä oot… Tommi… Kiitti! Jouko huusi nähtyään tarpeeksi.

– Tiedä oma arvosi. Älä tee siitä mitään numeroa. Mä tiedän, että se v**uttaa, mutta älä tee siitä mitään numeroa, Joni totesi Joukolle.

– Enkö mä saa jutella?! Älä viitti. Koska Tommi on vihannut mua alusta alkaen, niin haluttiin jutella, Jonna I ihmetteli.

– Jos tässä on v**tu juteltu, niin ihan v**un hirveetä. Ei tässä ole pussailtu ketään! Älä v**tu viitti. Jumalauta jos se on puhunut mulle asioita, niin… Mä en pussannut sekuntiakaan Tommia! Ihan turha syyttää minua, Jonna hermoili.

– Niinpä. Kaikki on nauhalla tossa. Ihan v**tu jatkuvasti oot, Jouko totesi.

– Mitä sä jauhat tollasta paskaa, kun kaikki on nauhalla?! V**un idiootti oikeesti! Kaikki on nauhalla! Jouko raivosi.

Tämän jälkeen Jonna hermostui niin, että löi Joukoa avokämmenellä. Saman tien Isoveli kuulutti Jonnan rikkoneen sääntöjä ja kutsui Tommin päiväkirjahuoneeseen.

Big Brother

Suhdekriisi Big Brotherissa – pettäminen paljastui videolta

Big Brother -talossa on nähty jo useampiakin pariskuntia, jotka ovat jo harrastaneet seksiä. Selkein pari on kuitenkin ollut Jouko ja Jonna I, joiden petipuuhat ovat jatkuneet jo pidempään. Eilen Joukolle selvisi kuitenkin täysin yllättäen, että Jonna I oli ollut intiimeissä puuhissa muutenkin.

Jonna otti nimittäin uusista asukkaista kaiken irti ja suuntasi heti ensimmäisissä bileissä suutelemaan Petteriä, joka kouri samalla Jonnan rintoja. Lisäksi neitokainen vehtasi myös Jonin kanssa. Eilen tilanteita näytettiin asukkaille videolta, eikä Jouko pitänyt lainkaan näkemästään. Parisuhteen ja tapahtuneen puiminen jatkuivat vielä reilusti yli puolen yön. Jonna I yritti lepytellä Joukoa, joka oli päättänyt nukkua yönsä olohuoneen lattialla.

– En mä kostona.. Ei tulis mieleenkään. En mä voi sanoa oikein mitään, kun en mä muista oikesti. Mä en tajua kuinka mä oon voinut mennä tekeen noin oikeesti. Ihan v**un paska olo. En mä ikinä haluais loukata sua, Jonna I vuodatti Joukon maatessa sängyllä vieressä.

– Kun mie pussasin Janitan kans, niin se oli ihan alkuvaiheessa ja se oli tehtävähommaa. Me ollaan pussailtu toistemme edessä, ei se mitään. Se on ok. En mie puolustele sitä Johannan viereen menemistä. Se oli niinku periaatteessa samanlainen juttu, mut mie en oo pussaillu sen kanssa, kun sä oot ollut nukkumassa. Mie olisin voinut pussailla Johanna kanssa, Jouko vastasi.

– Niin, on tää v**un paska juttu. Mut noi sanoi, että sä oot sormettanut Johannaa, Jonna I perusteli.

– Senkin voi katsoa nauhalta, Jouko vastasi.

– Ehkä sit se, että säkin oot aika monta kertaa sanonut, että pitäis vähän pitää etäisyyttä. Sit sitä on vähän, että niinku höh… Koska me sitten vasta sen jälkeen juteltiin. Takaisin sen ottaisin, jos vaan voisin, Jonna jatkoi.

– Sie olisit lähtenyt vaikka panemaan. Sie olit siinä kunnossa ja näytit ihan siltä. Kumpihan siinä työnsi kieltä… En mie halua edes puhua siitä. Mie haluan olla nyt yksin, Jouko totesi.

– Mä oon pahoillani. Ihan oikeesti. En mä voinut edes kattoa sitä, Jonna viittasi videoon.

Tämän jälkeen molemmat jäivät pitkäksi aikaa hiljaisuuden keskelle ja Jonna halasi Joukoa miehen kuitenkaan reagoimatta lainkaan.

Big Brother

Mustasukkaisuutta BB-talossa: Johannalle viritettiin ansa

Big Brother -talossa nähtiin eilen taas hieman mustasukkaisuusdraamaa, kun Joukoon ihastunut Jonna I ryhtyi humalapäissään avautumaan Johannasta. Neitokainen oli selvästi mustasukkainen siitä, että hänen mielestään Johanna oli toistuvasti hakeutunut Joukon seuraan ja ihastunut mieheen.

Lopulta Jouko sai tarpeekseen ja sai ajatuksen lavastaa tilanne, jossa Johanna pääsisi tekemään hänen kanssaan lähempää tuttavuutta, mikäli sellaista haluaisi.

– Jos me lavastetaan sellainen tilanne, että Johanna voi pussata mua niin pussaako? Jouko kysyi.

– No pussaa, Jonna I vastasi.

– Jos mä pussaan sitä, niin pussaako se takaisin? Jouko varmisti.

– Pussaa, Jonna I toisti.

– Katotaan, mie testaan tän homman. Te ootte niin väärässä. Kyllä mie huomaan. En mie oo siitä kiinnostunut, Jouko vakuutti.

– Ai Johannasta? Oothan! Jonna I jatkoi.

– Se on tosi hyvännäköinen. Se on kauniisti sanottuna… Meillä ei ole mitään yhteistä. Se on huolitellut kroppaansa, mutta mä en ikinä vosi olla tollasen ihmisen kanssa, Jouko vakuutti.

– Älä läpätä, Jonna I intti edelleen.

– Onko se tullut koskaan mun viereen ja onko se koskaan yrittänyt pussata mua. Se ei tuu mun viereen eikä se tuu jutteleen mulle. Mä meen sen kanssa jutteleen, mutta se ei tuu koskaan mun luokse jutteleen. Minusta se on herttainen tyttö ja haluan olla kaikkien kanssa ystävä. Kuka vaan teistä voi tulla mun syliin, Jouko totesi ja poistui sisälle.

Sisällä Jouko meni istumaan Johannan viereen ja halasi tätä pitkään. Hän antoi myös hellän suudelman Johannan suulle, mutta vaaleaverikkö ei näyttänyt juuri vastaavan suudelmaan. Lavastetun tilanteen perusteella Jouko näytti olevan oikeassa Johannan sunteen.

Big Brother

BB-talossa varsinaiset orgiat – eikö asukkaille anneta kondomeita?

Big Brother -talossa ei viime vuonna harrastettu kertaakaan varsinaista seksiä, mutta äskettäin alkaneella tuotantokaudella meno on ollut sitäkin vauhdikkaampaa. Esimerkiksi lakanoita on mennyt pesuun huomattavasti tavallista enemmän.

Jouko ja Jonna I ovat nimittäin yhtyneet toisiinsa viime päivinä jopa useita kertoja päivässä. Lisäksi Tommilla ja Sarahilla oli toissayönä jonkinlaista puuhastelua. Ensin mainittu pari harrasti seksiä eilen ainakin kahteen otteeseen. Iltasession tuloksena lakanat menivät jälleen vaihtoon, kun seksiaktin lopputuotteet levisivät ympäriinsä. Parin harrastellessa vieressä nukkunut Jonna A heräsi puuhasteluun ja ryhtyi nauramaan.

– Pitäisköhän teidän pikku hiljaa hankkia oma huone? Mä yritin nukkua, mut sit mä heräsin ja huomasin, että jaa-a, Jonna A tirskui.

Puuhastelun jälkeen Jouko ryhtyi vetämään sängystään lakanaa pois. Jälleen toistuvaa lakanashow’ta ihmettelivät myös muut asukkaat.

– Ei kai taas? Eikö teillä ole kortsuja? Mä tuon teille talouspaperirullan ja kannullisen vettä. Mulla oli mukava herätys. Olisi ollut hienoa herätä, kun olis ollut mällit naamalla, vaikka en ollut osallinen mitenkään, Jonna A naureskeli.

– Ei kai siellä meidän huoneessa haise sperma? Tommi tiedusteli.

– Nyt lehdissä varmaan uutisoidaan, että ”Hävyttömin BB kautta aikojen” ja sit Sub ilmoittaa muuttaneensa lähetysaikaa myöhemmäksi, Teija naureskeli.

– Jos panettaa niin pakkohan se on, Tomi totesi.