Koditon asui 20 vuotta hotelleissa maksamatta – näin se onnistui

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Eräällä amerikkalaisella kodittomalla miehellä on ollut oma erikoinen tapansa löytää yöpaikkoja kylmien öiden varalle. Mies nimittäin vietti viimeiset 20 vuotta asumalla hotellihuoneissa, käyttäen apunaan vieraiden ihmisten luottokorttinumeroita. Lopulta hän päätti kuitenkin tunnustaa tekonsa.

ABC News -verkkosivuston mukaan 49-vuotias Hawkins joutui työttömäksi ja kodittomaksi 90-luvun alussa. Hänellä on kuitenkin hämmästyttävä taito muistaa hyvin yksityiskohtia esimerkiksi luottokorteista lyhyen vilkaisun perusteella. Hän ryhtyi kirjoittamaan mieleenpainamiaan luottokorttien numeroita ja vanhenemispäiviä ylös, ja onnistui näiden avulla kirjautumaan hotelleihin ympäri Yhdysvaltain itärannikkoa.

Poliisit pidättivät Hawkinsin luvattomasta tunkeutumisesta Disneyn Coronado Springsin lomakeskuksessa Floridassa. Hän kertoi poliiseille olevansa kyllästynyt pakenemiseen, ja tunnusti hämmästyttävät rikoksensa. Nyt miestä epäillään ainakin 26 luottokorttipetoksesta, joiden arvo on yli 18.000 dollaria.