Russell Simmons pukeutui omaksi itsekseen Halloween-bileissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman menestyksekkäimpiin ja rikkaimpiin hiphop-alan ihmisiin lukeutuva Russell Simmons erosi vaimostaan Kimora Lee Simmonsista vuonna 2008. Ennen eroa pariskunta oli asunut pitkään asumuserossa. Nykyisin Simmons seurustelee mallikaunotar Sasha Volkovan kanssa.

Eilen pariskunta osallistui Playboy-kartanossa järjestettyihin perinteisiin Halloween-juhliin, joissa seuralainen oli pukeutunut bilepaikan mukaisesti varsin rohkeaan ja paljastavaan asuun. Räppäri oli sen sijaan pukeutunut omaksi itsekseen.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Russell Simmons on maailman kolmanneksi rikkain hiphop-alan ihminen. Hänen omaisuutensa on noin 400 miljoonaa dollaria. Varat ovat peräisin hänen levy-yhtiöstään ja Phat Farm -vaatemerkistään. Simmons perusti vuonna 1984 legendaarisen Def Jam -levymerkin. Yhtiön alkuaikojen menestysartisteja olivat muiden muassa Beastie Boys, LL Cool J, Public Enemy ja Run DMC. Viimeksi mainitun jäsen DJ Run on Simmonsin veli.