Suora lähetys pieleen – lintu ulosti urheilutoimittajan päälle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suorissa televisiolähetyksissä sattuu ja tapahtuu monenlaisia kommelluksia, jotka menevät sellaisenaan kotikatsomoihin. Nyt erään FOX40-televisiokanavan urheilutoimittajat ovat joutuneen yllättävän hyökkäyksen kohteeksi kesken suoran lähetyksen San Franciscossa.

Kuva: YouTube

Urheiluankkuri Paul Robins oli juuri tekemässä ohjelmaa kauniin naispuolisen kollegansa kanssa San Francoscon AT&T-puistosta, kun yli lentänyt lintu päätti esittää vastalauseensa ulostamalla suoraan Robinsin päälle. Tilanteen huomattuaan naistoimittaja purskahtaa välittömästi nauruun, ja pian myös Paul otti asian huumorilla. Hän totesi halunneensa aina oman YouTube-hitin ja lähetti välittömästi myös terveisiä YouTube-katsojilleen.