One Direction saapuu kiertueelle Eurooppaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tämän hetken suosituin teiniyhtye One Direction on juuri julkistanut kevään 2013 Euroopan kiertueensa. Huhti- ja toukokuun aikana yhtyeen voi nähdä muun muassa Ranskassa, Norjassa, Ruotsissa ja Saksassa. Mahdollisesta Suomen keikasta ei ole vielä tietoa, vaikka yhtyeen Zayn Malik sellaisesta vihjasi Staran taannoisessa haastattelussa.

One Direction julkaisee 9. marraskuuta odotetun kakkosalbuminsa Take Me Home. Ensimmäinen single Live While We’re Young on jo rikkonut ennätyksiä, sillä Yhdysvalloissa single nousi suoraan ykköseksi myyden ensimmäisellä viikolla enemmän kuin kukaan ulkomaalainen artisti koskaan. Ensimmäiset ennätykset single rikkoi jo ennen julkaisuaan, kun se nousi kärkisijalle yli 50 maassa ja siitä tuli eniten ennakkoon myynyt single.

One Direction -yhtyeen muodostavat Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles ja Louis Tomlinson. Vuonna 2010 pojista tuli One Direction brittien X-Factorissa, jossa Simon Cowell yhdisti soolona kisailevat pojat. Ohjelman jälkeen One Direction on ylittänyt uskomattoman 12 miljoonan myynnin rajapyykin, eli kahdeksan miljoonaa myytyä singleä, kolme miljoonaa myytyä albumia ja miljoona myytyä DVD:tä. Debyyttialbumi Up All Night meni 17 maassa listojen kärkeen ja One Directionista tuli ensimmäinen brittibändi, joka nousi debyyttialbumillaan suoraan Yhdysvaltojen listaykköseksi.