Samantha Foxin jalkovälistä paljastui nolo yksityiskohta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme eilen kuinka 80-luvulla supersuosioon noussut discopoppari Samantha Fox poseerasi kameroille New Jerseyssä, jossa hän osallistui Chiller-teatterissa järjestettyyn juhlaan. Kasaritähti veti puoleensa faneja, joista eräs oli tatuoinut povipommin kuvan selkäänsä.

Tarkkasilmäinen lukijamme oli tarkastellut jutussa julkaistuja kuvia hieman keskimääräistä tarkemmin, sillä hän huomasi povipommin intiimialueella nolon näyn. Samantha Foxin kireät housut paljastivat nimittäin jalkovälistä hieman odotettuakin enemmän.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

1980-luvulla supersuosioon Touch Me -hitillään ympäri maailmaa noussut laulajatähti Samantha Fox oli kiistattomasti yksi aikansa suosituimmista poptähdistä. Useita kertoja Suomessakin esiintyneen popparin anti keskittyi musiikin lisäksi lähinnä kahteen muhkeaan ulkomusiikilliseen seikkaan. Fox oli nimittäin aikansa tunnetuin povipommi.

45-vuotias Samantha Fox sai pari vuotta sitten Thaimaassa hengenvaarallisen vesikauhutartunnan, joka olisi voinut johtaa hoitamattomana kuolemaan. Tuolloin laulaja kertoi Sunday Express -lehdelle syöttäneensä mielellään alueen kissoja, mutta yllättäen yksi niistä puri häntä niin lujaa, että hampaat menivät luuhun saakka.