Christina Milian esitteli rintamustaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin takavuosina menestystä niittänyt amerikkalainen poptähti-näyttelijä Christina Milian on viettänyt viime vuosina hieman hiljaiseloa julkisuudesta. Räppäri The Dreamin kanssa naimisissa oleva kaunotar synnytti vuonna 2010 esikoisensa Violetin.

Nyt 31-vuotias Christina Milian ikuistettiin paparazzien kameroille Mr. Chow -nimisen ravintolan edustalla Beverly Hillsissä. Näyttävä kaunotar oli valinnut ylleen punaisen mekon, jonka kaula-aukko ylettyi lähes napaan asti. Rintansa poptähti oli ahdannut nahkaisiin rintaliiveihin. Muodokkaan laulajattaren takamus käänsi myös katseita tiukassa ihoa myötäilevässä hameessa.

Taannoin Christina Milianin kerrottiin harkitsevan oikeudellisia toimia erästä ravintolaa vastaan, koska poptähden salaattiannoksesta löytyi syöty purukumi. Kaunotar oli syönyt salaattiannoksestaan jo suurimman osan ennen purukumin löytymistä. Milianin kerrottiin ihmetelleen oudon ja “jauhaisan” aineksen tuntoa suussaan ja sylkeneen suupalansa pois. Ymmärrettyään oudon aineksen olleen jättimäinen ja “käytetty” purukumi, tähden kerrottiin ryntäneen vessaan oksentamaan.