Yllätyskäänne Hulk Hoganin seksivideokohussa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman tunnetuin showpainija, eli wrestling-tähti Terry “Hulk Hogan” Bollea, on ollut viime viikkoina otsikoissa julkisuuteen vuotaneen seksivideonsa merkeissä. Hogan nähdään kuuluisalla kotipornovideolla ystävänsä, radio DJ Bubba the Love Spongen ex-vaimon Heather Clemin kanssa.

Hulk Hogan nosti hiljattain kanteen Bubba the Love Spongea vastaan, koska epäili miehen vuotaneen videon Gawker-sivustolle. Nyt painimestari on kuitenkin sopinut välinsä ystävänsä kanssa ja perunut kanteensa. Bubba, oikealta nimeltään Todd Alan Clem, teki samantien julkisen anteeksipyynnön, jossa hän kertoo todellisen kantansa seksivideoskandaaliin.

– On minun uskomukseni, ettei Hulk ole millään tavalla vaikuttanut videon julkaisuun. Yritän nyt auttaa Hulkia ja hänen asianajajiaan selvittämään, kuka on videoiden julkaisun takana, sanoi Bubba the Love Sponge lausunnossaan Female First -sivuston mukaan.

Aiemmin Bubban kerrottiin epäilevän Hulkia oman videonsa vuotajaksi. Painimestari haastaa edelleen entisen rakastajansa Heather Clemin oikeuteen. Mies nosti myös 100 miljoonan dollarin, eli 81 miljoonan euron, kanteen videon julkaissutta Gawker-sivustoa vastaan. Hän yritti saada äskettäin videon pois sivustolta, mutta oikeus päätti toisin, ja pätkä on edelleen nähtävillä kyseisellä verkkosivustolla.

Koko seksivideoskandaali on saanut kaiken kaikkiaan erikoisia juonenkäänteitä. 59-vuotias entinen showpainija Hulk Hogan väitti muun muassa The Howard Stern Show -radio-ohjelmassa saaneensa Bubbalta luvan seksin harrastamiseen. Hulk kertoo, ettei hän tiennyt tulleensa kuvatuksi ja totesi aiemmin olevansa vielä hyvissä väleissä Bubban kanssa.