Saituuden huippu? Miljonääri säästää virtsaamalla pulloon

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Osa ihmisistä tunnetaan säästäväisyydestään, mikä lienee hyväkin asia näin taloudellisen taantuman aikana. Joillain saituus juurtuu kuitenkin niin syvälle, että sitä voi melkein kutsua jo taudiksi.

Nyt uutisoinnin kohteena on eräs amerikkalainen miljonääri, joka raporttien mukaan virtsaa pulloon säästääkseen rahaa. Kyseinen nainen omistaa useita taloja, mutta hän haluaa silti säästää vesilaskussaan. Victoria Hunt virtsaa tämän vuoksi pulloon ja kaataa sen sisällön puutarhaansa.

Neito on myös säätänyt jääkaappinsa siten, että se on päällä vain kaksitoista tuntia päivässä, joten se ei kuluta liikaa sähköä. Hunt käy suihkussa kuntosalillaan ja kerää ruokansa roskakoreista. Hän huolehti myös muuttaessaan kotiinsa siitä, että kaikki hänen pihallaan kasvavat kasvit olivat syötäviä.

– Jotkut ihmiset pitävät jalkahoidoista. Minä nautin siitä, kun säästän ja kerään rahaa, kertoo Victoria Hunt Huffington Post -lehdelle.