Rihanna selättämässä Madonnan – merkittävä valtikka vaihtuu

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Poptähti Rihanna on ollut viime kuukausina mediahuomion keskiössä, kun hänen kerrotaan jälleen palanneen yhteen eksänsä Chris Brownin kanssa. Räppäri jätti äskettäin mallityttöystävänsä Karrueche Tranin, minkä jälkeen rakastavaiset on nähty julkisilla deiteillä romanttisissa merkeissä.

Nyt popkaunotar on otsikoissa kuitenkin musiikillisista syistä. Barbadolaiskaunotar on nimittäin kovaa vauhtia saavuttamassa Madonnan ennätystä Iso-Britanniassa eniten singlejä myyneenä naisartistina, The Sun -lehti uutisoi. Popin kuningattaren ykköspaikka on saavutettu 17,8 miljoonalla myydyllä singlellä.

Parhaiten Madonnan lukuisista hittikappaleista on myynyt vuonna 1985 julkaistu Into the Groove. Toiseksi listauksella on kivunnut Rihanna seitsemän vuoden aikana saavutetuilla 11,4 miljoonalla myydyllä singlellä. Neitokainen myi maassa pelkästään viime vuoden aikana hurjat kolme miljoonaa singleä.

The Official Singles Chart -listauksen naisten osuudelta löytyy ymmärrettävästi muitakin erittäin kovia alan ammattilaisia. Viiden parhaan kärkeen pääsivät Madonnan ja Rihannan lisäksi Kylie Minogue, Whitney Houston ja Lady Gaga. Kymmenen kärjen ehkä yllättävin nimi löytyy sijalta kymmenen, jolle on päässyt Olivia Newton John Grease-elokuvasta tutulla You’re the One That I Want -kappaleella.

Rihanna, oikealta nimeltään Robyn Rihanna Fenty, osti äskettäin Monica Braithwaite -nimiselle äidilleen hulppean miljoonakartanon Barbadosilta. Hänen perheeseensä kuuluu äidin lisäksi veljet Rorrey ja Rajad. Rihanna lämmitti taannoin välinsä huumeriippuvuudesta kärsineen Ronald-isänsä kanssa.