Jessica Whiten rohkea Halloween-asu

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jessica White on yhdysvaltalainen malli, joka on esitellyt catwalkilla esimerkiksi Tommy Hilfigerin ja Victoria’s Secretin tuotoksia. Muotilegenda Tyra Banks on jopa kutsunut häntä ”sukupolvensa malliksi”.

28-vuotias mallikaunotar loksautti ihmisten leukoja perjantaina New Yorkissa, kun hän saapui itse perustamansa Angel Wings -hyväntekeväisyysjärjestön Halloween-juhliin. Whiten naamiaisasu jätti nimittäin varsin vähän mielikuvituksen varaan. Mallin asu koostui vihreistä ja mustista alusvaatteista sekä mustista siivistä hänen selässään.

Jessica Whiten Angel Wings -järjestö kerää rahaa ja huomiota seksuaalisesta ahdistelusta tai kotiväkivallasta kärsineille nuorille tytöille. Mallikaunotar kertoo järjestön perustamisen johtuneen hänen omista huonoista kokemuksistaan. Mallintöiden, näyttelemisen ja hyväntekeväisyystyön lisäksi Victoria’s Secret -malli on hiljattain tehnyt levyllisen omaa musiikkiaan. Catwalkin ohella Jessica White on nähty esimerkiksi Jay-Z:n ja Trey Songzin musiikkivideoilla sekä Hamekyttä 2 -elokuvassa.