Hulk Hoganin seksivideoskandaali paisuu – ex-vaimo paljasti irtosuhteet

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman tunnetuin showpainija, wrestling-tähti Terry “Hulk Hogan” Bollea, on ollut viime päivinä otsikoissa julkisuuteen vuotaneen seksivideonsa merkeissä. Skandaali on paisunut päivä päivältä, kun siitä on tihkunut lisää tietoa julkisuuteen.

Nyt skandaalia on kommentoinut haastattelussa myös Hulkin ex-vaimo Linda Hogan. Hulkin seksivideo kuvattiin aikana, jolloin hän oli vielä naimisissa ex-vaimonsa kanssa. Linda kuitenkin väittää, ettei pettäminen tullut hänelle yllätyksenä, koska julkkisbodarilla oli useita suhteita avioliiton aikana.

Nainen tunnusti hämmästyneensä sitä, että Hulk kehtasi ryhtyä suhteeseen pariskunnan yhteisen ystävän, Heather Clemin kanssa. Hän kertoi katsoneensa seksivideonauhan, koska halusi varmistua siitä, oliko sen kuvaus tapahtunut heidän avioliittonsa aikana. Lindan mukaan näin oli asian laita.

– Se on nolostuttanut koko perheemme. Olen murtunut, mutten ole todellakaan yllättynyt. Tiesin, että hänellä oli suhteita ja tiesin hänen pettävän minua. Tästä tytöstä en kuitenkaan tiennyt, ja sen takia videon katsominen järkytti minua, kertoi Linda Hogan Access Hollywood -sivustolle.

Hulk Hogan esiintyy kotipornovideolla ystävänsä, DJ Bubba the Love Spongen ex-vaimo Heather Clemin kanssa. 59-vuotias entinen showpainija kertoi saaneensa ystävältään luvan seksin harrastamiseen. Videon päädyttyä julkisuuteen Hogan nosti kanteen ystäväänsä vastaan, mutta perui sen tämän julkisen anteeksipyynnön jälkeen. Painimestari vaatii nyt oikeudessa 100 miljoonan dollarin korvausta videon julkaisseelta Gawker-sivustolta.