Rinnat eivät mahtuneet paidan sisään – naisräppäri ratkaisi asian näyttävästi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Huippusuositun American Idol -laulukilpailun tuomaristossa on nähty liuta menestyneitä artisteja ja muusikoita. Uudella tuotantokaudella tuomaripöydän takana istuvat Mariah Carey, Nicki Minaj, Keith Urban ja Randy Jackson.

Lehtitietojen mukaan Minaj tienaa yhdestä American Idol -tuotantokaudesta huimat 12 miljoonaa dollaria. Nyt suorasukainen naisräppäri on ikuistettu paparazziotoksiin Lontoossa. 29-vuotias neitokainen nähtiin kadulla farkkuasussa, jossa oli paljastava yksityiskohta. Tähti oli nimittäin peittänyt muhkeat rintansa vain koristeellisilla rintaliiveillä.

Nicki Minaj, oikealta nimeltään Onika Tanya Maraj, on syntynyt Trinidadissa ja Tobacossa. Hän sai levytyssopimuksen Young Money Entertainment -yhtiön kanssa elokuussa 2009 ja sittemmin hän on noussut maailman suosituimpien artistien joukkoon. Tähden suosituimpia kappaleita ovat muun muuassa Super Bass ja Starships. Nicki Minaj on ollut vaitonainen rakkauselämästään. Hänen on huhuttu olevan biseksuaali.