Nettikiusaaajat iskivät suosikkinäyttelijättäreen: ”Näytän heistä hirveältä”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen näyttelijätär Melanie Griffith joutui äskettäin kohun keskiöön, kun hänen miehensä latinotähti Antonio Banderaksen kerrottiin löytäneen eräistä juhlista vierasta tanssiseuraa. Tähtien liitto on kestänyt jo 16 vuotta, mutta sen huhutaan tällä erää olevan vaikeuksissa.

Nyt 54-vuotias kaunotar on saanut kritiikkia Twitter-seuraajiltaan ikääntyneen olemuksensa takia. Nettikiusaajat haukkuvat eritoten näyttelijättären ulkomuotoa, ja sanovat Griffithin näyttävän nykyisin luotaantyöntävältä.

– Suurin osa ihmisistä sanoo minulle, että näytän hirveältä, kertoi Melanie Griffith Us Weekly -lehdelle.

Pariskunnalla on yksi yhteinen lapsi, syyskuussa 1996 syntynyt Stella-tytär. Taannoin Banderas paljasti popin kuningattaren Madonnan olleen aikoinaan kiinnostunut hänestä. Banderas ei kuitenkaan olisi uskaltanut seurustella Madonnan kanssa, koska hän oli niin kuuluisa ja voimakas nainen. He kävivät kuitenkin yhdessä treffeillä.