Tyttöbändi The Saturdays paljastavissa asuissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa parhaillaan suurta suosiota nauttivan The Saturdays -yhtyeen kaunottaret ovat kovassa nosteessa brittiläisissä viihdelehdissä. Tyttöjen hittejä ovat esimerkiksi Notorious ja Amerikkalaisen räppäri Flo Ridan kanssa tehty Higher.

Hiljattain tyttöbändin jäsenet Frankie Sandford, Mollie King ja Vanessa White päättivät kokeilla surffaamista miespuolisen kouluttajan kanssa Los Angelesin aurinkoisella Venice Beachilla. Nyt he ovat juhlineet Halloweenia Hollywoodissa sijaitsevan Hollywood Forever Cemetary -hautausmaan liepeillä. Kaunottaret olivat kaikki pukeutuneet pirullisen seksikkäisiin asuihin sarvineen päivineen.

The Saturdays -yhtye muodostuu viidestä naisesta, joista osa oli tullut jo ennestään tutuksi esimerkiksi paikallisesta X Factor -ohjelmasta. Bändi on saavuttanut Britanniassa suuren suosion ja sillä on ollut jo kuusi Top 10 -hittiä ja kaksi Top 10 -albumia. Bändin esikoislevy Chasing Lights myi platinaa.