Ashtonin ja Demin ero muuttui likaiseksi – riitelevät rahasta

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

70’s Show -hittisarjan tähdet Ashton Kutcher ja Mila Kunis ovat tunteneet toisensa 15 vuoden ajan. Heidän ystävyytensä muuttui aiemmin tänä vuonna romanssiksi, sillä pariskunta on nykyisin onnellisesti yhdessä.

Uudesta suhteestaan huolimatta Kutcher on parhaillaan keskellä erotaistelua entisen vaimonsa Demi Mooren kanssa, ja nyt eron on uutisoitu muuttuneen likaiseksi peliksi. Ex-parilla on nimittäin vaikeuksia jakaa hulppeaa omaisuuttaan.

– He yrittävät neuvotella asiasta ja päästä sopimukseen ilman julkista oikeustaistelua. He eivät ole vieläkään päässeet sopimukseen rahasta. Ashton tienasi enemmän suhteen viimeisinä vuosina, mutta hän ei halua maksaa isoa erorahaa eksälleen, kertoo lähde New York Post -lehdelle.

Äskettäin Hollywoodin parhaiten tienaavaksi tv-tähdeksi listattu Kutcher on menestyksekkään uransa ansiosta 87 miljoonan punnan, eli 113 miljoonan euron, arvoinen komistus. Demin omaisuus lähentelee 94 miljoonaa puntaa, eli 122 miljoonaa euroa. Mikäli pariskunta ei pääse kunnolliseen sopimukseen raha-asioista, keskustelu saattaa paisua suuren luokan julkiseksi oikeustaisteluksi.

Ashton Kutcher erosi taannoin vaimostaan Demi Mooresta uskottomuuden takia. Mies petti rakastaan 22-vuotiaan bileblondin kanssa. Pariskunta ehti olla naimisissa kuusi vuotta. Moore otti avioeron erityisen raskaasti, sillä hän kirjautui muutama kuukausi sitten vieroitushoitoon syömishäiriöiden ja päihdeongelmiensa takia.